Hoe werken uw ogen?

Posted by aschakel 10/06/2017 0 Comment(s) Blog,

Uw ogen
Lichtstralen komen door het hoornvlies onze ogen binnen en activeren de werking van het oog. De pupil past zich aan aan de intensiteit van het licht. De lens in het oog maakt het beeld scherp en ondersteunt het netvlies. Deze ontvangt het beeld waarop het hoornvlies zich concentreert en transformeert het in elektrische impulsen die door de oogzenuw naar de hersenen worden gestuurd.

Wanneer er te veel zonlicht is, kunnen we niet optimaal genieten van onze activiteiten in de buitenlucht. The Brow is een product dat zorgt voor schaduw bij uw ogen en beschermt tegen direct zonlicht. U kunt alle kleuren gewoon zien zoals ze zijn en genieten van de buitenlucht zoals u dat ook zou doen als de zon niet zou schijnen. 

Activiteiten met The Brow
Door de functionaliteit van The Brow kunt u uw favoriete bezigheden uitvoeren in de zon, zoals:

 • Sport
  De Zon kan u verblinden, waardoor u de focus op het spel verliest. The Brow verhelpt dit probleem zodat uw prestaties verbeteren wanneer u in de zon speelt. Uw focus is terug en bovendien is The Brow superlicht, slechts 19 gram, waardoor u niet merkt dat u deze draagt.
   
 • Vrije tijd
  Geniet van een leuke tijd in de buitenlucht. Dit is niet alleen lichamelijk maar ook mentaal bevorderlijk voor uw gezondheid. The Brow dekt uw ogen af tegen overmatig en direct zonlicht, terwijl u doet wat u wilt doen. U hoeft nooit meer een hand boven de ogen te houden om iemand aan te kunnen kijken tijdens het praten.
   
 • Outdoor activiteiten
  The Brow is perfect voor avontuurlijke mensen die genieten van het buitenleven en de natuur. Functionaliteit en comfort worden gecombineerd. Met The Brow kunt u de natuur in al haar glorie ervaren. U kunt de hand niet voortdurend boven de ogen houden, zoals de indianen dat vroeger deden. Andere opties zijn vaak onhandig: Een pet of cap voelt snel zweterig aan en zonnebrillen filteren uw zicht.

Bestel The Brow
The Brow geeft u vrij zicht! Bestel uw eigen exemplaar in onze webshop!